videogesprek zoom google meet online coaching begeleiding hondencoach hondenschool hondentaal hondengedrag

Online coaching

Online begeleiding. Persoonlijk op afstand.

Persoonlijke coaching op afstand. Werkt dat?
Jazeker. Bij veel vragen over het gedrag van je hond kan ik je heel goed begeleiden via online coaching. Tijdens een videogesprek via Google Meet of Zoom beantwoord ik al je vragen en geef ik je meteen tips en tools mee om zelf aan de slag te gaan. 

Voordat we elkaar spreken tijdens het videogesprek stuur ik je een vragenlijst via de mail. Deze kun je dan uitgebreid ingevuld naar me terug sturen. Verder vraag ik je indien nodig een filmpje te maken van het gedrag van je hond waar je vragen over hebt. Die mag je me dan ook toe sturen via de mail of WhatsApp. Zo ga ik goed voorbereid het videogesprek in en kan ik je gericht helpen. 

Twijfel je of online coaching iets is voor jou, of heb je vragen? Stuur me dan gerust een berichtje. 

online hondencoach begeleiding videogesprek e consult online consult hondenschool hondentaal hondengedrag

Waar kan ik je mee helpen?

Heb jij vragen over het gedrag van je hond? In veel gevallen kan ik je hier online in begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande veel voorkomende vragen:

- Mijn hond trekt aan de lijn zodat ik steeds minder plezier heb met wandelen. Kun je me helpen?
- Mijn hond blaft erg als er bezoek binnen komt. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn hond geen spanning meer ervaart wanneer ik bezoek krijg?
- Ik krijg binnenkort een pup. Heb je tips voor me hoe ik hem het beste kan laten wennen aan zijn nieuwe thuis?
- Mijn hond uit het buitenland is erg schrikkerig en ik wil graag dat hij niet meer zo snel bang is. Heb jij tips hoe ik hem het beste kan helpen?
- Tijdens het wandelen blaft mijn hond naar alle wat beweegt. Wat kan ik doen om hem te helpen en te zorgen dat we weer fijn kunnen wandelen?

Misschien staat jouw vraag er al bij, of wellicht heb je een andere. Wat je vraag ook is, je kunt me altijd vrijblijvend een berichtje sturen. Ik kijk graag met je mee en zal altijd aangeven of ik je met een videogesprek kan helpen. 

Tarieven.

45 minuten online begeleiding € 35.

Inclusief:
- Gratis E-book Interactief wandelen met je hond.
- Besproken oefeningen op PDF.
- Samenvatting van het gesprek via de mail.

Vaak is één videogesprek al voldoende om zelfstandig aan de slag te kunnen. Soms is een vervolgafspraak wenselijk. Dit overleggen we altijd samen.