Privé coaching

Woon je in Boxtel en heb je vragen over het gedrag van je hond, dan kun je een afspraak maken voor een privé consult. Denk bijvoorbeeld aan blaffen naar de bel of opspringen tegen bezoek. Woon je buiten Boxtel, dan kun je voor deze vragen een afspraak maken voor online coaching. 

Privé coaching

€90

Wanneer je wil dat ik bij je thuis kom om je te coachen met het gedrag van je hond, dan kun je me een berichtje sturen via de knop hieronder en maken we een afspraak. 

Een privé les duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens deze les gaan we uitgebreid kijken naar het gedrag van je hond en gaan we direct aan de slag met oefeningen. Je krijgt van mij tips en tools zodat je na deze les zelfstandig door kunt gaan met oefenen. 

Daarnaast krijg je nog 4 weken extra begeleiding via WhatsApp voor als je nog vragen hebt, en het E-book Interactief wandelen met je hond.

 Bij alle oefeningen ligt de focus op het welzijn van je hond. Aandacht, rust en vertrouwen zijn de kernwoorden van mijn visie.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een privé les? Stuur me dan een berichtje via onderstaande knop, dan kijk ik met je mee en plannen we wanneer je interesse hebt een afspraak. 

prive les priveles gedragsconsult online videogesprek begeleiding hondencoach hondentrainer hondenschool hondencursus